Onze maatwerkkeukens

Hans Keukens maakt van uw droomkeuken een realiteit. Lijken u dit holle woorden? Eerst zien en dan geloven, horen we u denken. Net daarom hebben we hieronder enkele van onze realisaties verzameld, maatwerkkeukens om duimen en vingers van af te likken.

Wat onze projecten zo succesvol maakt, is onze persoonlijke aanpak. Onze keukens zijn op geen enkel vlak het resultaat van massaproductie. Hans vindt het dan ook erg belangrijk dat u bij elke stap betrokken bent. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en is het eindresultaat dat wat u voor ogen had.

Ontdek onze projecten

Hoe uw ruimte ook is ingedeeld of welke stijl u ook in gedachten heeft, Hans Keukens bouwt een keuken naar uw hart. Droomt u van een moderne keuken met strakke lijnen? Kies dan voor witte, greeploze kastjes of ga voor stijlvol zwart en verras uw bezoekers! Bent u net als ons een fan van Scandivisch design, dan is een combinatie van hoogglans wit en kunsstof eik een schot in de roos. Maar ook voor een landelijke of klassieke keuken moet u bij de specialist in maatwerk zijn.    

Kom onze keukens in onze showroom bekijken of contacteer Hans voor een offerte voor maatwerkkeukens.

Pages