Een keukenzaak met ervaring

Hans Keukens, een keukenzaak met ervaring

Bij Hans Keukens stapt u binnen in een keukenzaak met 6 generaties aan ervaring en kennis, doorgegeven van vader op zoon. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de keuken- en interieurwereld , stellen wij uw ideale keuken voor. Een keuken waar we steeds vertrekken vanuit uw standpunt. Want elke klant kookt, kruidt, eet en leeft anders.

Een gepersonaliseerde aanpak  waarbij wij verder gaan dan zielloos bandwerk. Dankzij onze doordachte aankoopstrategie bieden wij u bovendien een zeer scherpe prijs voor uw droomkeuken aan. Wij verwelkomen u graag in onze zaak om op een rustige en doordachte manier aan uw keuken te werken. Steeds met 1 doel: u de ideale keuken afleveren waarin u fijne momenten zal beleven met  familie en vrienden.

Neem alvast een kijkje in onze realisaties om een idee te krijgen van onze topproducten. Wil u graag meer informatie, contacteer ons dan gerust.

Onze filosofie

  • Een eigen selectie van Duitse topkwaliteit
  • Een persoonlijke aanpak: in onze keukenzaak bent u geen nummer
  • Een persoonlijke service : wij zijn altijd aanspreekbaar
  • Maatwerk naar wensen en behoeften
  • Wij geloven in onze producten, "20 jaar garantie en levenslange service"
  • 6 generaties verdien je niet zo maar
  • Topproducten worden geplaatst door topplaatsers
 
OPENINGSUREN
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 12u00 en 14u00 tot 18u00
Zaterdag doorlopend open van 10u00 tot 18u00
Zondag, maandag en feestdagen gesloten

Onze vacatures

Omdat we ook de volgende generaties van topkeukens willen voorzien, zijn wij steeds op zoek naar vakkundige medewerkers. Hieronder ziet u welke vacatures we momenteel open hebben staan.

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.