Nieuws

03
mrt
Winnaar wedstrijd LEICHT 2021

Hans Keukens winnaar van de Global Kitchen Design Award 2021

Wij hebben fantastisch nieuws ontvangen betreffende de wedstrijd van de Global Kitchen Design Award 2021,
deze gaat naar Hans Keukens.

Hierbij de officiële perstekst van LEICHT die wij ontvingen voor deze award:

Wie heeft de mooiste LEICHT-keuken van het hele land? De door keukenfabrikant LEICHT georganiseerde wedstrijd Global Kitchen Design Award bekroont keukens die met hun ontwerp en inrichting op een hele speciale manier weten te overtuigen en inspireren.

Dit jaar wist Hans Keukens uit Dendermonde deze felbegeerde nationale onderscheiding in de wacht te slepen.

De Global Kitchen Design Award is een unieke ontwerpwedstrijd in de keukenbranche. Hij biedt alle partners van LEICHT, maar ook architecten en interieurontwerpers de kans om hun keukenconcepten te delen met een internationaal publiek. Met een netwerk van meer dan 1000 keukenontwerpers en (interieur-)architecten over de hele wereld beschikt LEICHT over een enorm creatief potentieel. De Global Kitchen Design Award biedt hiervoor een geweldig platform. Het doel is om partners in de retail en consumenten inspiratie te bieden voor verdere creatieve ontwerpen inrichtingsideeën. De wedstrijdsite www.global-kitchen-design.com is dan ook niet alleen een platform waar kan worden gestemd, maar ook een uitgebreid ideeënboek met inspirerende voorbeelden die de meest uiteenlopende ruimtelijke situaties visualiseren – een digitale bron van inspiratie voor individualisten.

Aan de online stemming deden meer dan 1000 LEICHT keukenadviseurs en architecten mee. Vervolgens koos een 25-koppige jury uit design, architectuur en media de winnaars. Dankzij de praktijkgerichte beoordeling werden de meest samenhangende totaalconcepten, de meest virtuoze ontwerpideeën en de meest gedetailleerde ontwerpen gekozen. Keukenstudio Hans Keukens, die regelmatig deelneemt aan de door LEICHT aangeboden workshops, wist hierbij over de hele lijn te overtuigen. . Als jarenlange en gewaardeerde partner van LEICHT heeft Hans Keukens al vele projecten in de eigen regio gerealiseerd – altijd met veel passie en een grote inzet. Zowel particulieren als architecten en ontwerpers kunnen bij Hans Keukens terecht voor een professionele keukenplanning.

Wij willen bij deze toch ook nog eens onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons handen te leggen betreffende hun keukenprojecten. Zonder jullie zouden we dit niet kunnen verwezenlijken, alsook willen wij het Hans Keukens-team bedanken die ons helpt om alles voor elkaar te krijgen. 

Onze award kan u alvast komen bezichtigen in onze showroom.

Groetjes,

Hans & Katrien 

Hierbij de winnende keuken: Project DM

https://www.hanskeukens.be/realisaties/2021-project-dm

De Meulemeester