Nieuws

20
dec
Winner zwart

Global Kitchen Design Award 2017 voor Hans Keukens

De door de keukenfabrikant LEICHT in het leven geroepen internationale wedstrijd "Global Kitchen Design" heeft de mooiste LEICHT keukens wereldwijd onderscheiden. Voor de uitzonderlijke planningscompetentie evenals de richtinggevende oplossing bij het integreren van de keuken in de woonomgeving werd de keukenstudio HANS KEUKENS in Dendermonde tot nationale winnaar gekozen. De prijsuitreiking vond plaats ter gelegenheid v...an de LEICHT DESIGN SHOW op 28-10-2017.

LEICHT beschikt over een wereldwijd netwerk van meer dan 1.000 keukenarchitecten en daarmee over een onmetelijk potentieel aan creativiteit en inspiratie. De wedstrijd Global Kitchen Design maakt deze creativiteit zichtbaar en inspireert zowel de handelspartners alsook de consumenten. In het kader van de wedstrijdplatform worden veelzijdige ontwerpmogelijkheden voor uiteenlopende ruimtesituaties getoond.

De keukenstudio HANS KEUKENS overtuigde met zijn wedstrijdinzending en wist onder de 260 projecten uit 24 landen op nationaal niveau een uitstekende 2de plaats te behalen. De vakjury bestond uit ver over de 1.000 deskundige LEICHT keukenadviseurs over de hele wereld. Het resultaat weerspiegelt dus een zeer professionele en praktijkgerichte evaluatie.

Beoordeeld werden onder meer het uitzonderlijke ontwerpidee, de zorgvuldig ontwikkelde detailoplossingen evenals een variantenrijke en virtuoze planning met de veelzijdige toepasbare componenten van LEICHT.

De keukenstudio HANS KEUKENS neemt regelmatig deel aan scholingen die door LEICHT worden aangeboden. Daarmee is gewaarborgd dat behalve de best mogelijke product- en planningscompetentie ook een optimale competentie wordt verkregen op het gebied van klantenadvies.

Hans met trofee

*Perstekst LEICHT Worldwide Competition for the Best Kitchen Design