01 09 2016

Nieuw: opberglade en hangelement

  • Opbergkasten

Koken is een kunst, en uw keuken een atelier. Q-Box en Modo combineren strak design met innovatieve ruimteschikking. De moderne opberglade en het stijlvolle hangelement geven uw creativiteit alle ruimte.

Q-Box

De opberglade Q-Box van Leicht is vervaardigd uit eikenhout en komt in verschillende variaties. Gebruik een gerasterde lade met losse houten staafjes om uw keukengerei op zijn plaats te houden. Of leg scheidingsplankjes om tot 6 liggende flessen wijn veilig te bewaren. Voor uw potten en pannen zijn er geluiddempende en gripvaste vilten plaatshouders.

Modo

De strakke geometrie van het Modo-hangelement wordt een focaal punt in uw keukeneiland. De hangelementen combineren koel aluminium met warm eikenhout en zijn multi-inzetbaar. De horizontale staaf kan dienen als verlichtingselement, messenhouder, handdoek- of papierrolhouder, maar ook als een centraal opbergsysteem voor uw keukengerei.

Nu bij Hans Keukens

De opberglade Q-Box en het hangelement Modo zijn vanaf nu beschikbaar bij Hans Keukens. Contacteer ons of bezoek onze showroom voor meer informatie over de nieuwe collectie opbergsystemen.