Hans Keukens in Dendermonde: uw keukenspecialist

*** JAARLIJKS VERLOF t.e.m 28 augustus 2017***

De keuken wordt vaak beschouwd als het epicentrum van uw huis. Denk maar eens aan hoeveel tijd u er spendeert. Van het ontbijt ’s morgens tot een late snack ’s avonds, in de keuken valt er altijd wel wat te beleven. Daarom is het ook zo belangrijk dat u zich echt thuis voelt in deze ruimte. Alles moet kloppen: van de kraan, over de spoelbak tot het meubilair. De perfecte keuken met alles erop en eraan vindt u bij keukenspecialist Hans Keukens in Dendermonde.

Koning van de keukens

Meer dan 6 generaties ervaring in meubelmakerij en interieurbouw, alle kennis en liefde voor het vak doorgegeven van vader op zoon: daar kan u op rekenen bij keukenspecialist Hans Keukens uit Dendermonde. In een tijd van massaproductie, franchise en callcenters willen wij u bij Hans Keukens op geen enkel vlak zielloos bandwerk aanbieden. Zo doet u bij Hans Keukens rechtstreeks zaken met Hans, zonder verkopers die voor goede verkoopsstatistieken en dikke commissies u eender wat zouden aansmeren.

Persoonlijk project

Elk project wordt afgesloten met Hans die altijd aanwezig is in Dendermonde. Zo kunnen er achteraf nooit misverstanden of loze beloften boven water komen. Een kwalitatieve keuken vraagt zowel bij de plaatsing als voorbereiding geen haastwerk! Elke keuken wordt dus door mijn medewerkers netjes ingemeten en vervolgens wordt samen met u het hele project nog eens goed doorlopen. Zo kunnen ook de laatste onzuiverheden er nog uitgefilterd worden. Op dit ogenblik is er ook tijd voor kleuradvies door onze binnenhuisadviseur.

Een zo goed mogelijk gepersonaliseerde keuken voor u en uw gezin, daar gaan we voor als keukenspecialist. Want een persoonlijke aanpak, dat werkt!

Een eigen selectie van Duitse topkwaliteit, maatwerk en topproducten geplaatst door echte vakmensen zijn slechts enkele van onze troeven als keukenspecialist. Wilt u graag meer weten over onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gerust eens langs om onze keukens te ontdekken in de showroom in Dendermonde. Onze deskundige medewerkers staan steeds klaar om u een passend antwoord te geven op uw vraag.

OPENINGSUREN HANS KEUKENS

Dinsdag tot vrijdag: 10u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00
Zaterdag doorlopend open van 10u00 tot 18u00
Zondag, maandag en feestdagen gesloten
 
JAARLIJKS VERLOF tot en met 28 augustus 2017